WEBINAR Zakonodaja COVID-19

Category
Dogodki 2020
Date
19/05/2020
Venue
MS Teams

WEBINAR – Združenje poslovnih finančnikov – Zakonodaja, praksa COVID-19

Spodaj se nahaja povezava s katero lahko 19. maj 2020 ob 14:00 vstopite v spletno predavanje. Ob kliku na povezavo se vam bo odprla stran, na kateri najprej izberete »Namesto tega si oglej v spletu« in nato »Anonimna pridružitev«

  • Za dostop ne potrebujete aplikacije/programa, ravno tako se vam ni potrebno vpisovati. 
  • Za boljšo kakovost zvoka priporočamo uporabo slušalk.
  • Zagotovite si mirno okolje in preverite internetno povezavo na vaši napravi.
  • Pred začetkom predavanja, lahko spletno okno webinarja že odprete, preverite ali deluje. S tem boste prihranili čas in si zagotovili nemoteno sodelovanje.
  • Pred začetkom boste na zaslonu opazili besedilo »The live event hasn't started« ali »Dogodek v živo se še ni začel«. To besedilo pomeni, da ste uspešno priključeni dogodku. Ob pričetku predavanja se bo stran samodejno osvežila.
  • Odgovori na vaša vprašanja, ki jih lahko zastavite na desni strani zaslona, bodo obarvani z zeleno. Na vaša vprašanja bo tekom predavanja odgovarjala mag. Tanja Kaltnekar, vodja davčnega oddelka, Simič & partnerji d.o.o..

KLIKNI TUKAJ ZA DOSTOP

*V kolikor ste že uporabniki Office 365 ali imate zakupljeno katero drugo Office licenco, si aplikacijo Microsoft Teams lahko brezplačno naložite na želeno napravo in se v aplikacijo vpišete s svojim uporabniškim imenom in geslom.

**Vse uporabnike operacijskega sistema iOs naprošamo, da uporabite brskalnik Google Chrome. Aplikacija ni prilagojena za uporabo v brskalniku Safari.

Za vsa vprašanja, nejasnosti ali težave s povezovanjem smo vam na voljo na dan dogodka od 13:00 naprej na telefonski številki 031/790-344 – Petra Zidar. 

OPOZORILO: Povezava ni prenosljiva in je vezana na enega udeleženca. Snemanje dogodka NI dovoljeno.

Prosimo za prijavo.

Z lepimi pozdravi, Tadej Majhen

 
 

All Dates

  • 19/05/2020
Parmova 53, 1000 Ljubljana +386 (0)31 548 217 info@ zpfs.org