Marčevsko srečanje ZPFS

Category
Dogodki 2017
Date
09/03/2017
Venue
Nova Gorica

Spoštovane članice in člani,

vabimo vas na naše redno marčevsko srečanje, ki bo dne 9.3.2017 na lokaciji Miren pri Novi Gorici.

Tema dogodka je: Prepoznavanje tveganosti poslovnega plana in prepoznavanje izgorelosti na delovnem mestu

Vsebina in program

12:00 - Odhod iz Ljubljane proti Novi Gorici - Miren

13:30 – Prihod in ogled proizvodnje svetil podjetja INTRA LIGHTING  <image001.gif>

14:30 - Kosilo v bowling centru - Dabra centru

15:30 - 17:45

dr. Nadja Zorko: Prepoznavanje tveganosti poslovnega plana

Margareta Ana Bole: Izgorelost na delovnem mestu

18:00 Odhod nazaj v Ljubljano

19:15 - predvideni prihod v Ljubljano

PREVOZ Z AVTOBUSOM:

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz. Vsi tisti, ki se boste prijavili za prevoz z avtobusom iz Ljubljane, vas bo avtobus ob 12.00 čakal na parkirišču na Dolgem mostu

(ob Tržaški cesti). Povratek avtobusa proti Ljubljani bo ob 18.00 uri.

Za člane ZPFS je srečanje brezplačno.

V kolikor se boste srečanja udeležili, vas prijazno prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prijave sprejemamo do NAJKASNEJE 6.3.2017 na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Prijazen pozdrav,

Tadej Majhen

 

Izvajalci dogodka:

Dr. Nadja Zorko ima dolgoletne izkušnje v bančnem in podjetniškem finančnem okolju. Je direktorica finančne funkcije in pooblaščenka uprave za upravljanje s tveganji v Eti d.d., pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij, sodna izvedenka za ekonomijo-ocenjevanje vrednosti podjetij kot tudi poslovna svetovalka. Zadnja leta se intenzivno ukvarja z razvojem modelov upravljanja tveganj in koncernske finančne funkcije v praksi ter s prestrukturiranjem zdravih podjetij v času sprememb v okolju - s celostnimi spremembami posameznikov in sistemov.

Margareta Ana Bole, je po poklicu višja fizioterapevtka, s široko paleto dodatnih znanj in izkušenj na alternativnem področju (Shiatsuterapevt, terapevt kitajske tradicionalne medicine, terapevt Psihokibernetike Esenov, Reiki učitelj ...). Svoje izkušnje je nabirala tako doma kot v tujini in jih strnila v filozofiji "Joga celice", ki povezuje fizični in duhovni nivo, zato je njen pristop k delu celosten in ji služi kot vodilo tako pri individualnih kot tudi pri skupinskih pristopih. Deluje kot samostojna podjetnica (B A M Margareta Ana Bole s.p.) v Mariboru.

 
 

All Dates

  • 09/03/2017
Parmova 53, 1000 Ljubljana +386 (0)31 548 217 info@ zpfs.org