Srečanje ZPFS

Kategorija
Dogodki 2022
Datum
21/04/2022
Prizorišče
Ljubljana, Gostilna Čad

Spoštovane članice in spoštovani člani,


vabimo vas na naše srečanje, ki bo dne 21.4.2022 ob 14.00 uri.  Nova lokacija  je Gostilna Čad pod Rožnikom, Ljubljana

Obravnavali bomo Novosti na davčnem področju. Izvajalka  Mag.Barbara Guzina in

poslušali  poročilo članov z obiska v Dubaju in s konference ob 20.letnici EACT.

 

Mag. Barbara Guzina  je od 2012 partnerka v družbi Kavšek Guzina svetovanje d.o.o.. Je davčna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami, ki si jih je pridobila predvsem kot direktorica oddelka za davčno in pravno svetovanje in davčna svetovalka pri mednarodni revizijski in svetovalni družbi Deloitte v Sloveniji in v tujini. Na Nizozemskem je sodelovala pri mednarodnih prestrukturiranjih ter pri pripravi dokumentacije s področja transfernih cen za največja svetovna podjetja, na Portugalskem pa se je ukvarjala z davčnim planiranjem za mednarodna podjetja, ki želijo optimizirati svoje poslovanje v Evropi in drugod po svetu.

Je sodna izvedenka za področje davkov ter arbiter za transferne cene, imenovana s strani Vlade RS ter predavateljica in avtorica številnih člankov in priročnikov s področja davkov ter vodilna strokovnjakinja s področja forenzičnih revizij, prestrukturiranj podjetij, skrbnih pregledov (due diligence) in obdavčitve podjetij, bančnih ter drugih poslov.  

Zagotovljen bo tudi čas za klepet, pospremljen s prigrizkom in pijačo.

           

Za člane ZPFS je srečanje brezplačno.

V kolikor se boste srečanja udeležili, vas prijazno prosimo, da nam to sporočite  do NAJKASNEJE 20.4.2022 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijazen pozdrav,

Predsednik ZPFS, Tadej Majhen

 
 

Vsi datumi

  • 21/04/2022
Parmova 53, 1000 Ljubljana +386 (0)31 548 217 info@ zpfs.org